Med start 2:a kvartalet 2017 kommer Henrysson & Thulin att låta uppföra 14 st KUNO-villor på Parallelltrapetsen i Ängelholm, på tomter med ett fantastiskt läge nära hav, natur och stad – i direkt anslutning till det attraktiva Havsbadsområdet. Ett boende för dem som vill ha guldkant på tillvaron.

Bakom Henrysson & Thulin står AB Salt Arkitektur och Balab AB. Tillsammans har vi tagit fram villa konceptet KUNO – baserat på värdeorden  ”Klimatsmart”, ”Underhållsfritt”, ”Nära” samt ”Oorganiskt”.

Villan är i ett plan med 129 kvm boyta. Den är utrustad med ett värmeåtervinningssystem och har dessutom solpaneler på taket vilket ger låga driftskostnader och en möjlighet att vara energimässigt ”självförsörjande”. Material- & teknikval borgar för ett lättskött och sunt hus. Tanken om den integrerade vinterträdgården har funnits med från början.

AB Salt Arkitektur leds under devisen ”small but not less”. Det är det lilla personliga arkitektkontoret med närhet i tid och rum och korta beslutslinjer. Beläget i natursköna Ängelholm i nordvästra Skåne.

Målet är att följa varje uppdrag från första skissdrag till slutproduktens färdigställande.


Kontakta AB Salt Arkitektur

Marika Thulin

[email protected]

+46(0)70-958 30 28